Тийнидолката Гери Никол и новото й гадже стягат сватба. Провокативната певица

...
Тийнидолката Гери Никол и новото й гадже стягат сватба. Провокативната певица
Коментари Харесай

Няма Шега: Гери-Никол Вдига Сватба

Тийнидолката Гери Никол и новото й гадже стягат женитба. Провокативната певица има връзка от повече от 4 месеца с младежа Мариян, който е прочут на необятната публика с прякора си Капо Верде. Той е рапър и е част от хип-хоп групировката БНР („Бандата на ръба“).

Певицата дълго тръбеше, че няма време за гадже и се е съсредоточила единствено върху кариерата си. Това към този момент не е по този начин и Герито е бясно влюбена в сътрудника си Капо Верде.

През времето, откогато са дружно, двамата са неразделни и безусловно всичко вършат дружно – вървят си на участията и пазарят, само че остава тайнственост дали разделят един покрив. Голямата пристрастеност, която изживяват, ги предизвика все по-често да приказват за съществено обвързване.

 gery-nikol

Затова и двамата разкриват, че обмислят женитба, която да създадат пролетта или лятото на идната година. Близки и другари ги убеждават, че са прекомерно млади за такава сериозна стъпка, само че подвластни на любовта двамата са решени да се обвържат постоянно.

Дата, час и място на тържественото събитие към момента няма, само че проектите занапред предстоят. Гери Никол мечтаела за женитба от приказките, в която да се почувства като същинска принцеса. И била подготвена да не щади средства, с цел да извърши огромното си предпочитание, написа „България Днес“.

Една от последните им взаимни стъпки е по едно и също време да си създадат татуировки.  Изданието научи, че по-рано тази седмица Гери Никол и Капо Верде посещават студио за телесни рисунки в столицата на татуистката Ивета Тошева. За младата певица това е първа татуировка – изображението е на ръката, само че не е приключено дефинитивно и й следва още няколко пъти да посети студиото.

Капо Верде към този момент съществено се е изрисувал, като последната му татуировка представяла самурай, който държи отрязана глава. Бруталното изображение е единствено на сантиметри от надписа „ЦСКА София“ с череп и две преплетени саби. Мариян е ревнив обожател на „червените“ и не пропуща техен мач. Покрай него Гери Никол също се възпламени да върви на дуелите от родното състезание. Двамата даже бяха снимани в бранша на агитката, като тогава за пръв път се заприказва, че сред двамата има освен това от другарство.

Мечтата на Капо Верде е целият да се изрисува с татуировки, като половинката му също има намерение да продължи с телесните рисунки. Въпреки слуховете, че си е правила доста татуировки, до момента тялото й беше неопетнено. Двамата философски изтърпяват няколко часа да ги бодат с игли, само че са подготвени да се жертват за крайния резултат.



Любопитна детайлност е, че откогато певицата е с рапъра, постави завършек на разголванията си и към този момент се облича надалеч по-прилично. Покрай любовната си случка тя беше изпаднала в музикално мъртвило и от лятото не е пускала нова ария. Този изсъхнал креативен интервал беше преустановен с анонса на новата й ария „Устни“. Дебютът на парчето тя анонсира в обществените мрежи, а почитателите й задъхано се питаха каква изненада ще им сервира този път ексцентричната изпълнителка.

Стремглаво нагоре върви и кариерата на Капо Верде и групата му БНР. Младежите станаха известни в интернет и това провокира нощните заведения да стартират да ги канят по участия. Безспорен шлагер им е парчето „BG Реалност“, в което те намерено се подиграват на чалгата, употребявайки за декор на римите си известни фолк ритми (виж карето). Рапърите са облечени като чалга реализатори от 90-те години на предишния век, а около тях се полюшват танцьорки, типични за кръшния род. В действителния живот Капо Верде не слуша попфолк, само че гаджето му има постоянно участия в чалготеки.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР